Socialfagligt Fokus

Socialrådgivning

Socialfagligt Fokus hører til på Fremtidsfabrikken i Svendborg. Herfra leverer Socialfagligt Fokus socialrådgivning til jobcentre,ydelseskontorer og andre socialfaglige leverandører til jobcenterbranchen i hele Danmark.

Denne assistance sker i form af vikarer til sagsbehandling, undervisning, sidemandsoplæring og andre former for socialrådgivning. Hjemmesiden indeholder derfor emner som eksempelvis

  • Borgerservice
  • Fleksjob
  • Integration
  • Kontanthjælp
  • Ledighedsydelse
  • Sygedagpenge

Bag Socialfagligt Fokus står Susan og Morten Sylvest.

socialfagligt-fokus

Teknik

Socialfagligt Fokus ønskede at Bojsen IT skulle hjælpe med en WordPress løsning, hvor Susan og Morten Sylvest samt medarbejdere selv kan redigere og vedligeholde websitet.

I fællesskab blev en grundskabelon bygget op, hvorefter Socialfagligt Fokus selv har stået for grafik, illustrationer mv.

Statement
Allan har hjulpet os med at lave vores nye hjemmeside i WordPress, så den lever op til vores lange liste med krav. Det inkluderede bla. at finde et ordentlig tema, så vores mange informationer bliver vist logisk, overskueligt og præsentabelt. Selvfølgelig skal hjemmeside også have et godt responsivt design, så den kan fungerer på alle mobile enheder og dukke op øverst i en Google-søgning (SEO). Jeg har brugt ham efterfølgende til nogle supplerende løsninger på hjemmeside, og der er ingen tvivl om, at jeg også vil gøre det fremadrettet.
Som person er Allan super effektiv, kreativ, og da han samtidig er et enestående livsstykke at arbejde sammen med, kan jeg kun give ham mine aller bedste anbefalinger.
Morten Sylvest, Socialfagligt Fokus
URL

Jeg hjælper også gerne din virksomhed med en komplet WordPress løsning. Ring til mig på 2972 0955