Derfor skal du vælge en CMS

CMS står for Content Management System og kaldes af mange for et CMS system, hvilket er lidt fejlagtigt, da S’et jo står for System. Et CMS system er altså et Content Management System system. Nå, slut med ordkløveriet.

I det følgende vil jeg gerne slå et slag for at din virksomhed naturligvis skal vælge en CMS løsning – og denne kan med fordel være en WordPress løsning. WordPress er verdens mest anvendte CMS løsning, og det er der gode grunde til.

I det følgende vil jeg skitsere hvorfor det er en god ide at vælge en CMS løsning, når virksomhedens hjemmeside skal re-designes. Intet i livet er sort/hvidt, ej heller valget af CMS, så læs mine betragtninger med lidt kritisk sans. Måske er du ikke enig, men personligt er jeg ikke i tvivl: WordPress er det eneste system Bojsen IT konstruerer hjemmesider i.

Lang ventetid?

Hvis din virksomhed allerede har en hjemmeside, oplever du måske at diverse opdateringer, tilretninger, tilføjelser og justeringer tager for lang tid at få effektueret? En WordPress CMS løsning er nem at navigere rundt i, og de fleste bliver dus med WordPress ganske hurtigt. Dermed opdaterer I selv hjemmesiden fremadrettet.

Samme udfordring gør sig naturligvis gældende, hvis virksomheden afvikler en kampagne eller lignende. Her er det ekstremt vigtigt at I hurtigt og smertefrit kan justere informationer på virksomhedens hjemmeside.

Flere hjemmesider med CMS

Nogle virksomheder har så mange bolde i luften, at det er nødvendigt med flere websites. At vedligeholde flere hjemmesider kan være fast arbejde, så det handler naturligvis om at have et web-system, som er nemt, fleksibelt og effektivt at opdatere. Ved at anvende samme CMS løsning til disse hjemmesider bliver det nemt og vældigt effektivt at opdatere jeres tilstedeværelse på det store internet.

Responsivt design

Tag ikke fejl af at du sagtens kan oprette flotte hjemmesider i god, gammeldags HTML, men når det kommer til tidens trends inden for webdesign, er CMS det rette valg. En af de store fordele er desuden at designs i dag i 99 % tilfælde designes hen imod mobile enheder som smartphones og tablets. Flere og flere potentielle kunder finder den kommende leverandør af en vare eller ydelse via smartphone, og hvis din virksomheds hjemmeside ikke ser godt ud på en smartphone eller tablet, risikerer du at miste kunder på det grundlag.

Lær at bruge WordPress

Igennem min karriere som it underviser i Kursuscentret på Svendborg Erhvervsskole har jeg stor erfaring med at undervise i CMS løsninger. I dag underviser jeg udelukkende i brugen af WordPress, og du er altid velkommen til at kontakte mig med henblik på næste kursus i WordPress. Næste kursus afholdes i Fremtidsfabrikken i Svendborg den 20. september klokken 09 – 16.

Er du stadig i tvivl om hvilken CMS løsning du skal bruge, er du velkommen til at ringe til mig på tlf. 2972 0955 og få en snak om emnet. Vær dog forberedt på at jeg er WordPress-mand og at det er det system, som jeg vil anbefale dig. Dog vil jeg vise dig eksempler på hjemmesider, der er skabt i WordPress. Når du ser disse eksempler, er jeg ikke ret meget i tvivl: så vælger du også WordPress.

Men altså

Se mere på WordPress kursus

Tirsdag den 20. september 2016
Klokken 09 – 16
Fremtidsfabrikken, Svendborg

0 svar

Læg en kommentar

Skriv gerne en kommentar
Du er meget velkommen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *