Netværk i den virkelige og i den virtuelle verden

Da foråret gjorde sit indtog i 2016, begyndte jeg at lægge planer for kurser i efteråret. Altså det efterår, der er lige rundt hjørnet. Jeg er altid på udkig efter nye og gode samarbejdspartnere, og nærmest ved et tilfælde faldt jeg i snak med Kristine Karlshøj, som er fabriksven på Fremtidsfabrikken i Svendborg.

Efter meget kort tid fandt vi ud af, at vi matchede hinanden rigtigt godt, og vi besluttede os for at lægge nogle planer vedrørende oplæg om netværk. Kristine er usædvanlig skarp i fysiske netværk, hvor hun ofte faciliterer procsser. Er der nogen, som kan se fidusen i at netværke, er det Kristine! Da jeg er it-nørd, lå den lige til højrebenet:

Hils på Kristine

Det er derfor blevet et stærkt emne i min kursuskalender, hvor vi sammen vil holde et oplæg om netværk. Det varer 3 timer, og du kan læse meget mere lige her.

Nå, du læser med her, fordi du kender mig i forvejen – men hvem er Kristine Karlshøj egentlig? Jeg stillede Kristine 10 gode spørgsmål, således at du kan lære hende bedre at kende, inden du melder dig til oplægget den 12. oktober 2016 klokken 13 på Fremtidsfabrikken i Svendborg.

Kristine, når du møder nye mennesker, hvad gør du så?
Jeg møder dagligt nye mennesker – og jeg ELSKER at møde nye mennesker! Jeg er nok sådan en type man vil kalde ekstrovert. Nogen gange i hvert fald.

Når jeg møder nye mennesker, så forsøger jeg altid at få en samtale i gang. Det behøver ikke blot at handle om hvordan vejret er, men lige så meget for at finde ud af hvad det er for et menneske jeg står over for. Hvis vi ikke interesserer os for hinanden som mennesker, så giver mødet ingen mening for mig.

Har du et husdyr – og i fald hvilke?
Min kæreste har en langhåret golden retreiver. Den er meget kælen og den fælder meget.
Jeg har 4 høns. Det er mine nye kæledyr. Og så har jeg 2 udekatte som mest bor ved naboen.

Hvorfor er netværk så interessant for dig, Kristine?
Netværk er vigtigt for os mennesker for at vi kan overleve. Når vi skaber relationer med andre, så bliver vi glade, vi får mere energi og vi får udvidet vores horisont. For mig er netværk enormt interessant at observere for at se hvordan mennesker bevæger sig fra en platform til en anden i takt med deres udvikling.

Har du en hobby?
Jeg har 10.000 hobbyer. Jeg har faktisk så mange at jeg nogen gange falder over mine ben når jeg skal beslutte hvilke hobby jeg skal kaste mig over. Jeg elsker at male, sy, strikke, nørkle, plante, lue, bygge, læse, rydde op i gamle kasser og flytte om.

Hvad er du allerbedst til i hele verden?
Hmmm… det er altid lidt svært at beskrive hvad man selv er bedst til. Det er nemmere at fortælle andre hvad de er gode til. Jeg har hørt at jeg er god til at motiverer andre mennesker til at give den gas. Jeg syntes i hvert fald det er sjovt, så det håber jeg også at jeg er god til!

Hvad er din livret?
Da jeg var barn så ønskede jeg altid at vi skulle have ”indisk risret” til min fødselsdag. Det var det bedste jeg vidste. Ris med kylling-karrysauce og så en masse tilbehør som kokos, bananer, peberfrugt, chili, rosiner, peanuts osv. Mmmmm!

Hvilke netværk er dit allerbedste netværk, Karlshøj?
Et af mine bedste formelle netværk er et kvindeleder netværk som jeg har været medlem af i 3 år. Vi er ca. 18 kvindelige ledere fra hele Fyn som mødes hver 2. måned og udveksler erfaringer og tager på virksomhedsbesøg. Vi kender hinanden så godt nu, så der er ikke så langt fra spørgsmål til handling. Det er et skønt netværk!

Hvilke størrelse bruger du i gummisko?
Jeg bruger størrelse 39 i alle sko… simpelthen. Alt fra klip-klapper til gummistøvler.

Hvad er den bedste koncert som du har været til nogensinde?
Jeg har været til mange skønne koncerter i mit liv. Men den koncert som har betydet mest for mig er en koncert jeg var til på Kammerateriet i Svendborg sidste sommer med bandet ”Pligten kalder”. Jeg havde inviteret min skønne kæreste til koncert. Inden koncerten var strømmen gået og brandvæsenet havde været forbi spillestedet. Den lille forhindring tog bandet ikke ilde op. De spillede bare akustisk, uden strøm, uden lys…. Bare et stearinlys og Johan Olsens stemme der brølede gennem lokalet. Det var meget magisk.

Hvad er allermest irriterende ved Allan – og vær nu ærlig, Kristine?
Jeg er ked af at sige det… Jeg har simpelthen ikke opdaget noget irriterende ved Allan… endnu!
Allan er et bundreelt og godt menneske, og jeg er vild med at være en del af Allans netværk. Du kan glæde dig til at blive en del af hans netværk også. Du vil elske det!

Efter denne “svada” er det op til dig, kære læser, om du finder Kristine troværdig …

Husk at melde dig til vort oplæg om de virkelige og de virtuelle netværk omkring dig.

0 svar

Læg en kommentar

Skriv gerne en kommentar
Du er meget velkommen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *