Søgemaskineoptimering til din hjemmeside

Søgemaskineoptimering, søgeopdatering, Google optimering eller hjemmesideoptimering. Kært barn har mange navne.

Søgemaskineoptimering (SEO) er egentlig ikke nogen speciel tryllekunst. Og jeg kunne aldrig drømme om at garantere dig eller dit firma topplaceringer i Google. Hvis jeg kunne det, havde jeg helt sikkert en helt anden tilværelse. Derfor synes jeg du skal tage dig i agt over for firmaer, som næsten garanterer dig guld og grønne skove, hvis de får lov at arbejde med SEO på dit site.

Jeg har arbejdet med søgemaskineoptimering igennem en del år efterhånden, og jeg kender til en række teknikker, som i bedste tilfælde hjælper på dine Google placeringer. Jeg underviser desuden i emnet, og mine kursister bliver oftest overraskede over at de via få, gode tips forbedrer deres hjemmesiders placeringer i Googles univers. Søgemaskineoptimering virker!

Du bør dog være klar over, at hvis du for et stykke tid siden fik hjælp til SEO, så er du langt fra sikker på, at dine gode søgeplaceringer holder. Google ændrer konstant på deres såkaldte algoritmer, og hvad der er godt at optimere på i dag, kan være ændret i morgen – groft sagt. I dag handler søgemaskineoptimering om kvalitet. Der skal være kvalitet i hjemmesidens indhold, og du skal stadig indtænke de gode søgeord i teksterne, især i TITLE og overskrifter.

Du kan med fordel læse nogle af mine artikler om Googleoptimering på Nettips.dk og ad den vej selv udføre arbejdet. Du kan også lade mig se nærmere på opgaven. Jeg vil give dig et oprigtigt bud på sagen: om der er muligheder for forbedringer via søgemaskineoptimering, eller om du skal finde andre specialister til opgaven.

Du kan desuden læse meget mere om SEO på www.seo.dk

Søgemaskineoptimering virker - men pas på!