Ny hjemmeside

Svendborg kalder alle virksomheder, som ønsker ny hjemmeside! Mit navn er Allan, og til dagligt sidder jeg på Fremtidsfabrikken i Svendborg. Her driver jeg min enmandsvirksomhed, som har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder, der gerne vil have mere ud af internettet. Dette inkluderer blandt andet ny hjemmeside.

For en ny hjemmeside skal der altså til en gang imellem. Dels skifter din virksomhed måske identitet en gang imellem, og dels er der rent faktisk noget, der hedder ”web-mode” på internettet. Webdesign skifter med tiden, og hvad der ser fancy ud i dag, kan være forældet og umoderne i overmorgen. Derfor handler det om at holde trit med hjemmesiden, dens design og funktionalitet.

Svær beslutning

At træffe beslutning om en ny hjemmeside kan være svær. Man skal pludselig se på hjemmesiden som en lækker trøje eller kjole, som man har været glad for i mange år. Men den begynder at se en anelse slidt ud, og farverne er heller ikke de helt store hit i dag. Måske er der et mindre hul, og måske er størrelsen ikke længere optimal?

Igennem tiden har jeg skabt mange nye hjemmesider for virksomheder i blandt andet Svendborg, på Langeland og Sydfyn generelt, og hver gang slår det mig at ejerne er vældig glade for det nye udtryk, som hjemmesiden sender via internettet. Vi kommer jo ikke udenom, at mange potentielle kunder ser din virksomhed an på internettet, inden de kontakter dig.

Lad mig nævne nogle eksempler på, hvorfor det kan være en god ide at overveje en ny hjemmeside:

Placering i søgeresultatet

Googles kræsne søgerobotter er konstant på jagt efter de gode hjemmesider. Disse hjemmesider placeres øverst i søgeresultaterne. Robotterne er klar over at folk, som søger via Google, ønsker opdaterede og moderne hjemmesider. Derfor er dette en god grund til at overveje ny hjemmeside.

Responsivt design

Robotterne undersøger ved samme lejlighed, om din hjemmeside er responsiv – altså mobilvenlig. Hvordan ser din hjemmeside ud på en smartphone eller tablet? Test det lige her. Hvis din hjemmeside ikke er responsiv, risikerer du at Googles søgerobotter straffer dig med lavere placeringer i søgeresultatet. Måske overhaler konkurrenterne dig nu? Med en ny hjemmeside får du et responsivt design, som robotterne vil elske.

Indholdet på hjemmesiden

Med en ny hjemmeside får du samtidig lejlighed til at re-vurdere din menustruktur på din hjemmeside: er den aktuel eller er der andre emner, som skal placeres i menuen? Er der faner, som skal fjernes, og ville det være en god ide at oprettet en helt anden struktur – måske med drop down menuer på en ny hjemmeside? Skal der mere fokus på Produkt B i stedet for Produkt A?

De sociale medier

Er din nuværende hjemmeside gearet til at håndtere de sociale medier? Vi kommer jo ikke uden om, at de sociale medier har en stor betydning i dag, og det er en kendsgerning, at dine kunder er på de sociale medier, for eksempel Facebook og LinkedIn. Med en ny hjemmeside får du direkte kobling mellem website og sociale medier.

Ny hjemmeside – ny kontaktformular

Endelig kunne det måske være en god ide med en ny kontaktformular på hjemmesiden? Måske rækker den traditionelle kontaktformular med navn, e-mailadresse, beskedfelt og så en Send-knap ikke længere? Måske skal kunden have mulighed for at vælge en række produkter, som han/hun vil vide mere om, eller måske skal kunden kunne booke en mødetid med det samme? En ny hjemmeside giver nye muligheder!

Svendborg er en dejlig by, og ved havnen ligger Fremtidsfabrikken (Jessens Mole 11). Her sidder jeg til dagligt og konstruerer hjemmesider i WordPress. Ring til mig på tlf. 2972 0955 eller brug kontaktformularen oppe til højre. Jeg glæder mig til at høre om dit behov for en eventuelt ny hjemmeside.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.