WordPress 4.3 opkaldt efter Billie

Jeg faldt over Webnoms glimrende indlæg, Ny version af WordPress. Her skriver Danny Bahl om den seneste version af WordPress, som altså har fået versionsnummer 4.3.

Som altid er der knyttet jazz til disse versioner af WordPress, og version 4.3 har fået tilnavnet Billie, og jo: efter jazzsangerinden Billie Holliday. I en forbindelse skal jeg lige huske at sige at Søs Fengers album On Holiday er et fremragende album.

Nå, tilbage til det dette indlæg handler om: den seneste version af WordPress. Udviklerne har gjort WordPress endnu bedre, og der er nogle glimrende forbedringer, som absolut fortjener spalteplads.

Slut med kommentarer
Når du opretter nye sider, er muligheden for at dine besøgende kan kommentere dine tekster slået fra. Dette har været et irritationsmoment for mange: at folk kunne kommentere på dine sider. At folk kan kommentere blogindlæg giver god mening, men siderne skal kunne stå ukommenteret hen, og dette bliver altså lettere fremover. Dejligt.

Mere sikre passwords
Når du opretter nye konti til dine brugere, medejere, redaktører og andre godtfolk hjælper WordPress nu med passwords, som er pænt sikre. Faktisk forsøgte jeg at oprette en ny bruger på Nettips, og her blev der genereret et ganske sikkert password med alskens tegn, tal og bogstaver. Ulempen er naturligvis at passwords er svære at huske, men hvad foretrækker du: et nemt password, der er let at knække, eller et besværligt kodeord, som er meget mere sikkert over for hackere?

Favicons på den nemme måde
Har du bemærket at visse hjemmesider har deres egne ikoner oppe i adresselinjen? Prøv at klikke på www.webnom.dk og kig herefter i adresselinjen foran de 3 w’er. Her ser du at Danny Bahl har indsat et farverigt ikon. I gamle dage var det en smule bøvlet at få disse såkaldte favicons lagt ind, idet dette skulle gøres via et FTP program, men med WordPress 4.3 er det let. Den danske titel på begrebet er webstedsikoner, mens det på engelsk hedder Site icons.

Menu nu med i Tilpas
Og endelig skal dette indlæg afrundes med den kryptiske overskrift. Når du tidligere gik i Tilpas, kunne du styre forskellige ting, som farver, headere, fonte med videre alt efter hvilket tema du anvender. Fremover kan du også styre dine menuer via Tilpas.

Bojsen IT hjælper dig gerne med at opdatere til version 4.3

Du kan sagtens gøre det selv, men jeg råder dig på det kraftigste til at tage en backup, inden du begynder på det. Hvordan tager jeg en backup i WordPress.

Jeg har for resten investeret nogle penge i et godt backup system, og jeg tilbyder at installere dette på din hjemmeside for en fair pris. Ring og hør mere på 2972 0955

0 svar

Læg en kommentar

Skriv gerne en kommentar
Du er meget velkommen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *